Vistas de página en total

miércoles, 13 de diciembre de 2023

Загадка, про що ми говоримо?:

Загадка, про що ми говоримо?: З моменту народження тебе вже звинувачують: «Він народився з первородним гріхом і його треба охрестити». Коли ваші батьки ведуть вас до своєї церкви, вони вчать вас бити себе в груди, кажучи: «Я зізнаюся, що я згрішив, і я також визнаю, що це моя вина, моя велика вина». Якщо у вас є вороги, які нападають на вас, вони кажуть вам: «Якщо хочеш отримати прощення за твої гріхи, прощай своїм ворогам, пам’ятай, що всі ми грішники». Якщо ви порушуєте доктрини цієї церкви, вони називають вас грішником і кажуть, що ви порушуєте правила Бога. Я розумію, що Бог є нествореною істотою і є вищим; Якщо справедливість є вищою цінністю, то чи схвалює Бог засудження невинних разом із винними?, Ця церква є залишком імперії, яка переслідувала групу людей, які поважали справедливість, Римська імперія була імперією, яка знищила священні писання віри, яку вона переслідувала, однак вони кажуть вам, що ця імперія навернулася до віри, яку вона переслідувала, і що він почав проповідувати повідомлення, які переслідував, і вони також кажуть вам, що в Біблії, яку вони прийняли, є повідомлення, які вони переслідували, але які пізніше присвятили себе захисту, Я питаю вас, ви їм вірите?, Чи здаються вони вам заслуговуючими довіри?, Якщо ви праведний, навіщо вам приєднуватися до групи людей, чиє сумління звинувачує їх у неправедності?, Якщо ви праведні, найкраще, що ви можете зробити, це не нести на своїх плечах провину інших, це не у ваших інтересах нести тягар тих несправедливих, які чинять несправедливість, але вірять, що їм буде прощено за те, що вони правила, передані іншими несправедливими людьми, і для поширення їхньої брехні. Відповідь: Ми говоримо про релігію Диявола, того, кому поклонялися римляни минулого: Людина, Зевс, сонце (тріумвірат римлян). У римлян поклонялися Sol Invictus, «Непереможне сонце», свято якого відзначали з нагоди дня зимового сонцестояння 25 грудня, коли, як вважалося, була найхолодніша ніч за всю історію і з того часу сонце знову почало сходити. Вихід 20:5 Не вклоняйся жодному бовванові, щоб вшановувати його. Я Господь, Бог твій, Бог заздрісний, що ненавидить тих, хто ненавидить Його, і любить тих, хто любить Його. Яхве не любить своїх ворогів: Матвія 5:38-48 – це брехня Римської імперії звірів, та імперія не поважала ні заповіді, ні послання, ні фізичного вигляду Христа: вони знеславили Його образом « Сонце створило людину», щоб продовжити ідолопоклонство зображенням Сонця, яким Римська імперія вже поклонялася, коли його вбили.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

What is the meaning of “Whoever has ears, let them hear.”?, he who can understand, do understand

Isaiah 43:8 “Whoever has ears, let them hear.”, What does it mean?.   Jose Galindo ( https://ellameencontrara.com/2023/07/01/acerca-de-mi-jo...